12/8/13

TURKISH AND TURKISH MEDIA REVIEW - 10-12/8/2013

TURKISH AND TURKISH MEDIA REVIEW - 10-12/8/2013

Δηλώσεις του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τ. Μητσόπουλου μετά τη συνάντηση με την Πρέσβειρα της Γερμανίας 12/08/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με την Πρέσβειρα της Γερμανίας στην Κύπρο δρ Gabriela Guellil.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός είπε τα εξής:

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας κ. Νίκου Κουγιάλη στο εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων της κοινότητας Ορμήδειας 12/08/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης μίλησε χθες στο μνημόσυνο των πεσόντων της κοινότητας Ορμήδειας κατά την τουρκική εισβολή. Ο κ. Κουγιάλης ανέφερε: «Στο μήνα της μνήμης άγρυπνα παραστέκουν ήρωες που με τη ζωή τους λάμπρυναν το παρελθόν και με το θάνατο τους σφράγισαν το μέλλον. Τέτοιους ήρωες μαζευτήκαμε να τιμήσουμε σήμερα εδώ. Συμπληρώνονται φέτος 39 χρόνια από το τραγικό καλοκαίρι του 1974, που έχει καταγραφεί στη σύγχρονη κυπριακή ιστορία ως η πιο μελανή της σελίδα. Η τουρκική εισβολή προκάλεσε στο λαό μας μια τραγωδία που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία του νησιού.

Δήλωση τέως Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια



 
Δεν μου προκαλεί έκπληξη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου και η αναφορά του στο όνομα μου, αφού συνήθως ανοίγει το στόμα του αδυνατώντας να ελέγξει τι λέει η γλώσσα του.
Το πρόβλημα των τραπεζών το έχουν δημιουργήσει οι διοικήσεις και διευθυντικά στελέχη των τραπεζών, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο ίδιος.