7/4/14

Remarks by the Government Spokesman Mr C.Stylianides on the meeting of the President of the Republic with Mr S. Fule



The more active involvement of the EU and the recognition of the importance of the confidence-building measures seem to have been led on to a particular course and we are waiting for specific practical results in the near future, the Government Spokesman Mr Christos Stylianides said tonight.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Καδή στην τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού παιδικής λογοτεχνίας

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, για να παρευρεθώ και να χαιρετίσω την αποψινή εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου.

The President of the Republic received Mr S. Fule


The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, received today, at the Presidential Palace, the EU Commissioner for Enlargement and European Neighbourhood Policy, Mr Stefan Fule.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Επίτροπο Στέφαν Φούλε



Τα θέματα που έθεσε από την αρχή της Προεδρίας του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και που αφορούν την ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ και την αναγνώριση της σημασίας των ΜΟΕ φαίνεται ότι έχουν πλέον οδηγηθεί σε μια συγκεκριμένη πορεία και περιμένουμε το επόμενο διάστημα συγκεκριμένα πρακτικά αποτελέσματα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Σ. Φούλε



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε απόψε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Επίτροπο αρμόδιο για τη Διεύρυνση κ. Στέφαν Φούλε.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή στη βράβευση του Δημοτικού Σχολείου Αψιού


Βραβεύουμε σήμερα το Περιφερειακό Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αψιού, νικητή του διαγωνισμού για τον καλύτερο λαχανόκηπο. Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά, τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, γιατί εργάστηκαν με μεράκι και όρεξη για να ετοιμάσουν τον δικό τους ξεχωριστό λαχανόκηπο, αλλά και τις άλλες πράσινες γωνιές στην αυλή του σχολείου

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε τους δυο τραυματίες του ατυχήματος στο πεδίο βολής της Ασγάτας


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον οπλίτη και το μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι τραυματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη, κατά την προγραμματισμένη βολή χειροβομβίδας στο πεδίο βολής Ασγάτας.

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε τον τάφο του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου



Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου του Κοντού στη Λάρνακα, όπου κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του αείμνηστου Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

Η «Κυπριακή Άνοιξη» στο Μόναχο συνεχίζεται με το νέο έργο του Γιώργου Ροδοσθένους «Νάρκισσος»


Η Κυπριακή Άνοιξη 2014  συνεχίστηκε στις 4 Απριλίου, στο Μόναχο, με την πρεμιέρα του νέου έργου του σκηνοθέτη Γιώργου Ροδοσθένους με τίτλο «Νάρκισσος», μια παράσταση εμπνευσμένη από τον ελληνικό μύθο του Νάρκισσου και το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα, μια χοροθεατρική εξερεύνηση της ναρκισσιστικής συμπεριφοράς και εθισμού. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Gasteig.

Τελική ανακοίνωση για δασική πυρκαγιά





Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι πυρκαγιά που εξερράγη σήμερα, στις 2:10 μ.μ. στο πεδίο βολής στη Σια από δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς, τέθηκε υπό έλεγχο 15 λεπτά αργότερα αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης, καλυμμένο με χαμηλή βλάστηση.

Δραστηριότητες του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιου Λακκοτρύπη





Δραστηριότητες του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας
και Τουρισμού κ. Γεώργιου Λακκοτρύπη

Τρίτη, 8/4/2014


Στα πλαίσια της καλύτερης εφαρμογής των Νομοθεσιών που αφορούν στην «Προστασία και Ευημερία των ζώων» και στη συμβολή των Φιλοζωικών Οργανώσεων, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με την παρουσία του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Παναγιώτη Αντωνίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τη Γραμματεία της Συμμαχίας Πολιτών






Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Γραμματεία της Συμμαχίας Πολιτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Λιλλήκα.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014





Συνάντηση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Γιαννάκη Ομήρου

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη





Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας
κ. Νίκου Αναστασιάδη

Τρίτη, 8/4/2014

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ)




Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ως Μέλος του Οργανισμού των Ρυθμιστών Ενέργειας για το Αέριο και τον Ηλεκτρισμό της Μεσογείου (Association of the Mediterranean Regulators for Electricity and Gas - MEDREG)

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας συμμετείχε στο Δημόσιο Φόρουμ για τον Πολιτισμό στο Παρίσι



Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας συμμετείχε
στο Δημόσιο Φόρουμ για τον Πολιτισμό στο Παρίσι

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ


Σεμινάριο με θέμα « Το Τραύμα Παιδιών Προσφύγων και Αιτητών
Ασύλου»
Εισηγητής : Αθανάσιος Χατζόπουλος