11/3/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας 11/03/2013

Η οικονομική κρίση σε Κύπρο και Ελλάδα, καθώς και το Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης του στο εξωτερικό μετά την εκλογή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο Έλληνας Πρωθυπουργός έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο 11/03/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα, στο γραφείο του, συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Κύπρο κ. John M. Koenig τον οποίο συνόδευε ο Ακόλουθος Άμυνας των ΗΠΑ στην Κύπρο.

Ο Υπουργός Εμπορίου συναντήθηκε με την ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών 11/03/2013

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Άδωνη Γιάγκου, στα γραφεία του Κινήματος στη Λευκωσία. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της νέας Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου, συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης, καθώς και η Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κα Ελένη Χρυστοστόμου.

Επισκέψεις του Υπουργού Συγκοινωνιών στα Τμήματα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και Οδικών Μεταφορών 11/03/2013

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Αλέκο Μιχαηλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε σήμερα τα Τμήματα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και Οδικών Μεταφορών.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη 11/03/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Μιχάλη Σαρρή, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη και τον Πρέσβη της Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

Ο Βουλευτής Δ. Συλλούρης συμμετείχε στη Συνάντηση για τον ρόλο των Εθνικών Κοινοβουλίων της ΕΕ 11/03/2013

Άρχισαν και ολοκληρώνονται σήμερα στην Κοπεγχάγη οι εργασίες της Συνάντησης, που διοργανώνει το Κοινοβούλιο της Δανίας, σχετικά με τον ρόλο των Εθνικών Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), σε ένα πιο ολοκληρωμένο χρηματοδοτικό, δημοσιονομικό και οικονομικό πλαίσιο πολιτικής. Τη Βουλή εκπροσωπεί στη Συνάντηση ο βουλευτής κ. Δημήτρης Συλλούρης μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Μήνυμα της Α.Μ. Βασίλισσας Ελισάβετ Β, Αρχηγού της Κοινοπολιτείας, με την ευκαιρία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας 2013 με θέμα «Ευκαιρίες μέσω του Επιχειρείν» 11/03/2013

Το φετινό θέμα της Κοινοπολιτείας, «Ευκαιρίες μέσω του Επιχειρείν», είναι ένας ύμνος των επιτευγμάτων μας, ειδικότερα εκείνων που μπορεί να φαίνονταν ως δύσκολα, αποκαρδιωτικά ή ακόμα και ακατόρθωτα, τα οποία μας βοήθησαν, όμως, να πάρουμε δυνάμεις και αντοχή και να νιώσουμε περήφανοι για τους νέους μας, τις κοινωνίες μας και τις χώρες μας.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας 11/03/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ,

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

ΚΥΠΕ - Κυριακή Χριστοδούλου - Ηβη Μιτσίδου Phillips - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 11/03/2013

ΚΥΠΕ - Κυριακή Χριστοδούλου - Ηβη Μιτσίδου Phillips - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 11/03/2013 

Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο Παπούλια, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Νίκος Αναστασιάδης και Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να δώσουν κοινή διάσκεψη Τύπου το μεσημέρι.