6/2/14

Περιφερειακές συσκέψεις του Υπουργού Γεωργίας κ. Νίκου Κουγιάλη για προώθηση αναπτυξιακών έργων


Στo πλαίσιo των προσπαθειών που καταβάλλονται για τη δημιουργία ενός παραγωγικού και αναπτυξιακού Υπουργείου που θα συμβάλει άμεσα και ουσιαστικά στην προσπάθεια για ανάκαμψη της οικονομίας διασφαλίζοντας την ποιότητα ζωής μέσα από την ανάπτυξη, και προωθώντας έργα και προγράμματα πρόσθετης αξίας, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συνεχίζει το δημόσιο διάλογο μέσα από περιφερειακές συσκέψεις που πραγματοποιεί σε όλες τις επαρχίες με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.


Ο κ. Κουγιάλης θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες πολιτικής του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με ορίζοντα το 2020 που αφορούν τη μεταρρύθμιση της αγροτικής οικονομίας, την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας, την προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης και την ορθή διαχείριση και ανάπτυξη των υδάτινων πόρων, στο πλαίσιο δημόσιου διαλόγου που θα διεξαχθεί ως ακολούθως:
 
Δευτέρα, 10/2/2014
Περιφερειακή συνάντηση στην επαρχία ελεύθερης Αμμοχώστου (Δήμος Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Σωτήρας, Δερύνειας).

Δευτέρα, 24/2/2014  
Περιφερειακή συνάντηση στην Επαρχία Πάφου (Δήμος Γεροσκήπου, Δήμος Πάφου).

Τρίτη, 25/2/2014
Περιφερειακή συνάντηση στην Επαρχία Πάφου (Δήμος Πέγειας, Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς και Κοινότητες της περιοχής Ακάμα).
 
Παρασκευή, 28/2/2014
Περιφερειακή συνάντηση στην Επαρχία Λάρνακας (Δήμος Λάρνακας, Αραδίππου, Αθηένου, Λευκάρων, Λειβαδιών, Δρομολαξιάς - Μενεού).
____________