1/12/14

Ο Υπουργός Παιδείας παρέλαβε επιταγή από την Πνευματική Αδελφότητα Ελληνίδων Κύπρου

Ο Υπουργός Παιδείας παρέλαβε επιταγή από την Πνευματική Αδελφότητα Ελληνίδων Κύπρου

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής παρέλαβε επιταγή ύψους 2,000 ευρώ από την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Πνευματικής Αδελφότητας Ελληνίδων Κύπρου κ. Τζίλτα Κωνσταντινίδου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού.

Το ποσό αυτό θα διατεθεί για το Ταμείο Μαθητικής Πρόνοιας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Η κα Κωνσταντινίδου ανάφερε ότι το ποσό αυτό αποτελεί δείγμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης της Αδελφότητας προς τους μαθητές μας. Η Πνευματική Αδελφότητα Ελληνίδων Κύπρου θα γιορτάσει το 2015 τα ενενηντάχρονά της και για το σκοπό αυτό προγραμματίζει σειρά δράσεων και εκδηλώσεων.

Ο Υπουργός Παιδείας, με τη σειρά του, ευχαρίστησε την Αδελφότητα για την ευγενή αυτή χειρονομία και για τις πρωτοβουλίες της που στόχο έχουν την ενίσχυση, όχι μόνο των μαθητών μας, αλλά και όλων των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Τόνισε, τέλος, ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού βρίσκεται σε συντονισμό με τον Επίτροπο Εθελοντισμού για την πραγματοποίηση σχετικών δράσεων.