9/5/14

3η Συνάντηση Διάλογος μεταξύ της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και των Εθελοντικών Οργανώσεων/ΜΚΟ



  3η Συνάντηση
Διάλογος μεταξύ της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων
και των Εθελοντικών Οργανώσεων/ΜΚΟ


Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως συνομιλητής με το κράτος σε θέματα εθελοντισμού και κοινωνικής πολιτικής της Δημοκρατίας, διοργανώνει για 3η χρονιά, ετήσια συνάντηση για  Διάλογο μεταξύ της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και των Εθελοντικών Οργανώσεων/ΜΚΟ.

Η 3η αυτή συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, θα επικεντρωθεί στους τρόπους με τους οποίους οι οργανώσεις σε συνεργασία με το κράτος μπορούν πρακτικά να αντιμετωπίσουν την οικονομική  κρίση.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συνάντηση έχουν οι οργανώσεις μέλη του ΠΣΣΕ και των Επαρχιακών Συντονιστικών Συμβουλίων Εθελοντισμού αφού συμπληρώσουν και στείλουν στο ΠΣΣΕ το σχετικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής το οποίο μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΠΣΣΕ www.volunteerism-cc.org.cy.

Κατά τις προηγούμενες συναντήσεις τονίστηκε η αναγκαιότητα της συνέχισης του διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ του κράτους και των εθελοντικών οργανώσεων, των δύο αυτών πυλώνων κοινωνικής προσφοράς του τόπου μας.

Διοικούσα Επιτροπή  
Παγκύπριο Συντονιστικό  Συμβούλιο Εθελοντισμού