3/12/14

Δυναμική παρουσία του Cyprus Convention Bureau του ΚΟΤ στην ΕΙΒΤΜ 2014



Δυναμική παρουσία του Cyprus Convention Bureau του ΚΟΤ
 στην ΕΙΒΤΜ 2014

Ιδιαίτερα αποδοτική αποδείχθηκε η συμμετοχή του Cyprus Convention Bureau  του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην διεθνή εξειδικευμένη έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΕΙΒΤΜ 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βαρκελώνη.
Η αποστολή του ΚΟΤ διεξήγαγε πέραν των εκατό προγραμματισμένων συναντήσεων με αγοραστές προερχόμενους από κολοσσούς εταιρειών, διοργανωτές συνεδρίων, εξειδικευμένους οργανωτές ταξιδίων, παγκόσμιους συνδέσμους και άλλους επιχειρηματίες.
Εμφανής ήταν η απόδοση της επένδυσης του ΚΟΤ στον τομέα, αφού ο ιδιωτικός τομέας που συμμετείχε στο κυπριακό περίπτερο δήλωσε ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που είχε φέτος. Έντονη επίσης παρουσιάζεται κάθε χρόνο η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Κύπρου στον τομέα από τους δυνητικούς πελάτες της Κύπρου, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τους αρμόδιους στον ΚΟΤ αλλά και την ευρύτερη βιομηχανία.
Θετικά ήταν επίσης τα μηνύματα που λήφθηκαν για τα προσφερόμενα Σχέδια Κινήτρων του ΚΟΤ για τη συνεδριακή βιομηχανία, με αρκετούς από τους δυνητικούς αγοραστές να προχωρούν σε κρατήσεις για μεγάλες διοργανώσεις στην Κύπρο.
Η επόμενη προγραμματισμένη συμμετοχή του ΚΟΤ στη διεθνή διοργάνωση συνεδριακού τουρισμού IBTM Arabia θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Φεβρουάριο 2015 στο Abu Dhabi. Επιπρόσθετα, τον προσεχή Δεκέμβριο θα φιλοξενηθούν δύο ομάδες διακεκριμένων προσωπικοτήτων, με επιρροή στο χώρο, από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία για προώθηση του συνεδριακού τουρισμού της Κύπρου.
Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριοποίηση του Cyprus Convention Bureau υπάρχουν διαθέσιμες στην εταιρική ιστοσελίδα του ΚΟΤ στη διεύθυνση www.visitcyprus.biz .