10/12/13

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κόμβο Κόρνου και Κοφίνου





To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κόμβο Κόρνου και τον Κόμβο Κοφίνου, ως ακολούθως:



·                     Σε τμήμα μήκους 600 περίπου μέτρων του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την είσοδο από Κόρνο προς αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία του αυτοκινητοδρόμου σε μήκος 4χλμ. περίπου θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη πλευρά ή οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης η είσοδος από Κόρνο προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από Κόρνο προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διά μέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

·                      Στην υπόγεια έξοδο του κόμβου Κοφίνου, από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η συγκεκριμένη έξοδος θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διά μέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

_____________
10/12/2013