22/11/13

Ανοίχθηκε Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Γλαύκου Κληρίδη στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη






Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Γλαύκου Κληρίδη άνοιξαν η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη και το Γενικό Προξενείο, τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου.


Το Κυπριακό Σπίτι επισκέφθηκαν για να υπογράψουν το βιβλίο πολλοί Μόνιμοι Αντιπρόσωποι και Πρέσβεις στα Ηνωμένα Έθνη, μέλη διπλωματικών αποστολών, Γενικοί Πρόξενοι, ηγετικά στελέχη και μέλη της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ, η ηγεσία και μέλη της κυπριακής παροικίας και  της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, δημοσιογράφοι και ακαδημαϊκοί για να αποτίσουν φόρο τιμής προς τον πρώην Πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη.

Το βιβλίο υπέγραψαν εκ μέρους του Γενικού-Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος απουσιάζει στην Πολωνία για τη Σύνοδο της Κλιματικής Αλλαγής, η Διευθύντρια του Γραφείου του κα Susana Malcorra, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, η κα Marjorie B. Tiven εκ μέρους του δημάρχου της πόλης της Νέα Υόρκης κ. Michael Bloomberg, ο Διευθυντής του Τουρκικού Πολιτιστικού Κέντρου κ. Behcet Polat, και μεταξύ άλλων οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι στα Ηνωμένα Έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρουμανίας, Ολλανδίας, Σερβίας, Ουγγαρίας, Μάλτας, Πολωνίας, Ελλάδας, Κιργιστάν, Μαυροβουνίου, Παναμά, Μπαρμπάντος και Νέας Ζηλανδίας.


--------------------------