5/4/13

Αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις για απόκτηση πιστοποιητικού Συμβούλου Ασφαλείας ADR 05/04/2013

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων (Τμήμα Οδικών Μεταφορών) ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 22 Απριλίου για συμμετοχή σε γραπτές εξετάσεις, που θα διεξαχθούν στις 30 Απριλίου, προς εξασφάλιση πιστοποιητικού Συμβούλου Ασφαλείας Οδικής Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ADR).

Έντυπα αιτήσεων (ΤΟΜ 129Ε) διατίθενται στα Κεντρικά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (οδός Βασιλέως Παύλου 17, Έγκωμη, Λευκωσία) και στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://www.mcw.gov.cy/rtd.
Το τέλος εξέτασης είναι €25 και καταβάλλεται πριν την υποβολή της αίτησης στα ταμεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών. Το έντυπο απόδειξης πληρωμής (Έκτακτη Είσπραξη, Γ.Λ 80, κωδ. 15, υποκωδ. 08) επισυνάπτεται στην αίτηση.
Το έντυπο αίτησης, μαζί με αντίγραφα των απαιτούμενων πιστοποιητικών και της απόδειξης πληρωμής, πρέπει να παραδίδονται στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (Βασιλέως Παύλου 17, 2412 Λευκωσία - γραφείο 212) ή να αποστέλλονται στον αριθμό τηλεομοιότυπου 22354030.
Η εξέταση θα διεξαχθεί στο Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Β’, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ουρανίας Κοκκίνου στην Έγκωμη, και θα αρχίσει στις 9.30 π.μ. Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται εντός της αίθουσας 15 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης και να έχουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους.
Τονίζεται ότι για να συμμετάσχει ένα πρόσωπο στη γραπτή εξέταση θα πρέπει να έχει προηγουμένως συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό κύκλο μαθημάτων που διεξάγουν εξουσιοδοτημένοι φορείς εκπαίδευσης Συμβούλων Ασφαλείας ADR.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Λειτουργό Οδικών Μεταφορών κ. Ευάγγελο Παντελή, στο τηλέφωνο 22807164.