19/3/13

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 19/03/2013


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή, 22 Μαρτίου στις 9.30 π.μ., στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας – Αγίου Γεωργίου, στη Λευκωσία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης για την εξοικονόμηση του νερού, αφού η αλλαγή της στάσης και νοοτροπίας καλλιεργείται κυρίως στη νεαρή ηλικία.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Διευθυντής του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας κ. Κώστας Μιχαήλ, ο Διευθυντής του ΤΑΥ δρ Κυριάκος Κύρου και εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους.

Στη συνέχεια παιδιά του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας θα παρουσιάσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε σχέση με το νερό. Σημειώνεται ότι το 2013 έχει οριστεί ως Διεθνές Έτος Συνεργασίας για το Νερό.