23/7/12

Σειρά κατάταξης για απασχόληση στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης 23/07/2012

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στις ανακοινώσεις των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης στην Ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού η σειρά κατάταξης, με βάση τα αποτελέσματα της μοριοδότησης, των ενδιαφερομένων για απασχόληση στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) τη σχολική χρονιά 2012 - 2013 για διδασκαλία όλων των μαθημάτων και επιπέδων, πλην των μαθημάτων προετοιμασίας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις.



Ενστάσεις με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία επισυναπτόμενα θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 3 Αυγούστου στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδη, Λευκωσία, Κτήριο Α’, 2ος Όροφος, Γραφείο 209, από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 μ.μ. Οι ενστάσεις μπορούν επίσης να αποστέλλονται στο τηλεομοιότυπο 22305514.
Σε περιπτώσεις ισοψηφίας, και αφού θα έχουν μελετηθεί οι ενστάσεις, θα γίνεται κλήρωση. Ο χώρος και ο χρόνος διεξαγωγής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ μια βδομάδα πριν την κλήρωση.
Η κατανομή των τμημάτων θα γίνει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου και αφού δοθεί παράταση για τις εγγραφές των μαθητών μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, με απόφαση του ημερομηνίας 6 Ιουνίου 2012, ενέκρινε τη σύσταση ιδρύματος (Φορέα) με βάση τον περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμο το οποίο θα αναλάβει την εργοδότηση των απασχολουμένων στα ΚΙΕ. Ως εκ τούτου η υπογραφή των συμβολαίων των απασχολουμένων θα γίνει από το υπό σύσταση Ίδρυμα.