12/12/14

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού
12/12/2014


Ο προγραμματισμός του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων για το επόμενο εξάμηνο, αλλά και η διαδικασία αναδιάρθρωσης του Υπουργείου, ήταν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριου Δημητριάδη με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα στα οποία μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη, καθώς αδιαμφισβήτητος στόχος όλων είναι, τόνισε, το καλό της χώρας μας.

Πρόσθεσε δε ότι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να υπάρχει τακτική ενημέρωση και επεξήγηση των θέσεων τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση.

Διαβεβαίωσε, τέλος, τον κ. Κυπριανού ότι η τακτική ενημέρωση από πλευράς του Υπουργείου, θα συνεχιστεί.

Ο κ. Κυπριανού χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική, τονίζοντας ότι αυτού του είδους οι συναντήσεις και η ανταλλαγή απόψεων, συμβάλλουν στον περιορισμό των δημόσιων αντιπαραθέσεων, οι οποίες, όπως τόνισε, δεν είναι καθόλου παραγωγικές.

Σημείωσε παράλληλα πως σε αρκετά θέματα το ΑΚΕΛ έχει διαφορετικές απόψεις, ανέφερε ωστόσο, ότι υπάρχουν ζητήματα, τα οποία μπορούν να στηριχθούν από το ΑΚΕΛ, καθώς στοχεύουν στη βελτίωση και στον έλεγχο του τρόπου λειτουργίας κάποιων κυβερνητικών Τμημάτων.
____________