19/11/14

Τις εργασίες επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας επιθεώρησε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων

Τις εργασίες επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας επιθεώρησε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων
19/11/2014


Την πεποίθηση ότι οι εργασίες για επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας θα εντατικοποιηθούν, εξέφρασε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης, στο πλαίσιο επιτόπιας επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι παρατηρήθηκε όντως καθυστέρηση στις εργασίες για επέκταση του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν κάποιες διαφορές με τον εργολάβο, οι οποίες επιβαλλόταν να ξεπεραστούν. Υπάρχουν, ξεκαθάρισε, διαδικασίες στο δημόσιο που πρέπει να τηρηθούν και όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Τόνισε παράλληλα ότι η επιθυμία Κυβέρνησης και Υπουργείου είναι να προχωρήσει άμεσα το έργο της επέκτασης του νοσοκομείου καθώς τα λίγα έργα, λόγω της οικονομικής κρίσης, επιβάλλεται, όπως σημείωσε, να υλοποιηθούν.

Ανέφερε, επίσης, ότι ζητήθηκε από τον εργολάβο να υποβάλει επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα σε ότι αφορά τις εργασίες που διεξάγονται, προκειμένου να υπάρχει σαφής εικόνα για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Επεσήμανε δε ότι το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για αποπεράτωση του έργου το συντομότερο δυνατό, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη και την επαρχία Λάρνακας.

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι θα επισκεφθεί εκ νέου το εργοτάξιο στις 10 Δεκεμβρίου.