10/4/13

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων 10/04/2013

1. Εργασίες για εγκατάσταση αποχετευτικού συστήματος στη Γαλάτα

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι οι εργασίες που εκτελούνται από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για την εγκατάσταση αποχετευτικού συστήματος σε τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γαλάτα θα συνεχιστούν και θα αποπερατωθούν στις 2/6/2013.

2. Τμηματικό κλείσιμο της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 14 Απριλίου από τις 7 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών εργασίες συντήρησης των θάμνων της κεντρικής νησίδας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

3. Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Κοκκινοτριμιθιά

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 14 Απριλίου από τις 7 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. θα διεξάγονται δοκιμαστικές εκσκαφές από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας στη συμβολή της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με την οδό Γρίβα Διγενή στην Κοκκινοτριμιθιά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ανεξαρτησίας θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διά μέσου των οδών Ανεξαρτησίας, Σεφέρη και Γρίβα Διγενή, ενώ προς Τρόοδος διά μέσου των οδών Γρίβα Διγενή και Ανεξαρτησίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.