10/4/13

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναχωρεί για την Αθήνα 10/04/2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός αύριο από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά. Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Την Παρασκευή, 12 Απριλίου ο Πρόεδρος της Βουλής θα μεταβεί στην Κέρκυρα, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή, για να τελέσει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αγνοούμενου Έφεδρου Ανθυπασπιστή Μηχανικού της ΕΛΔΥΚ Άνθη Ελευθέριου, που χάθηκε στη Λευκωσία κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εναντίον των Τούρκων, τον Αύγουστο του 1974.

Ο κ. Ομήρου θα έχει επίσης συνάντηση με την Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κα Αναστασία Σαλή – Παπασαλή, την οποία και θα τιμήσει για την πρωτοβουλία της να διαθέσει τις απολαβές της ενός έτους για την παροχή δωρεάν σίτισης προς τους Κύπριους φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο, 13 Απριλίου.