17/2/13

Προεδρικές Εκλογές 2013 - Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩ.ΚΟ κ. Δημήτρης Συλλούρης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα 17/02/2013

Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩ.ΚΟ κ. Δημήτρης Συλλούρης άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα, στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Κέντρο ΣΤ’, στον Στρόβολο.

Σε δηλώσεις κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο, o κ. Συλλούρης είπε: «Θέλουμε για ακόμη μια φορά να στείλουμε το μήνυμα της ωριμότητας της δημοκρατίας στην Κύπρο, η οποία φάνηκε και με το επίπεδο του προεκλογικού, και είμαι βέβαιος ότι θα φανεί και με τη νηφαλιότητα και τη συμμετοχή στη σημερινή ψηφοφορία.

Η σκέψη μας πάει πολύ γρήγορα, όπως απαιτούν οι ανάγκες της Κύπρου, στην επόμενη ημέρα των εκλογών όπου θα έχουμε μπροστά μας τα μεγάλα ζητήματα για να αναστηλώσουμε την Κύπρο, να ξαναστήσουμε την κυπριακή οικονομία και να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με την οικονομία, με την επίλυση του Κυπριακού αλλά και με το φυσικό αέριο και τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές που χρειάζεται η Κύπρος για να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες. Επιτέλους. Αργήσαμε, καθυστερήσαμε, ας χρησιμοποιήσουμε την κρίση ως μια ευκαιρία όλοι μαζί ενωμένοι για μια καινούργια, νέα, ευρωπαϊκή, σύγχρονη Κύπρο».