3/10/12

Εκδήλωση στην Πολωνία για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ 03/10/2012

Με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου εκδήλωση στο παλάτι Chojnata, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια Lodzkie νότια της Βαρσοβίας.

Στον χαιρετισμό του
ο Πρέσβης της Κύπρου κ. Ανδρέας Ζήνωνος ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τον Διευθυντή του Κάστρου κ. Kryztof Malarecki για τη συνεργασία και την πρωτοβουλία του στη διοργάνωση της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στη σημασία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ από την Κύπρο και στις προτεραιότητες μας.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι Ευρωβουλευτές κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους και η
Πολωνή Ευρωβουλευτής κα Lidia Geringer de Oedenberg (Ομάδα Σοσιαλιστών). Ο κ. Σοφοκλέους επισήμανε ότι με την παρουσία του στην εκδήλωση εκπροσωπεί όλους τους Κύπριους Ευρωβουλευτές και εξέφρασε ικανοποίηση για την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και επενδυτών. Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολωνικών Τραπεζών με θέμα τις επενδύσεις.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Πολωνοί Ευρωβουλευτές κα
Lidia Geringer de Oedenberg (ομάδα Σοσιαλιστών), κα Joanna Skrzydlewska (ομάδα Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολωνικών Τραπεζών κ. Krzysztof Pietraszkiewicz, ο Αντιπρόεδρος της Πολωνικής Βουλής κ. Cezary Grabarczyk, η Αναπληρωτής Περιφερειάρχης της Lodzkie κα Dorota Ryl, αριθμός επιχειρηματιών και επενδυτών της περιοχής και το προσωπικό της Διπλωματικής Αποστολής στη Βαρσοβία.