13/3/18

Επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού στον ΚΟΑ

Επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού στον ΚΟΑ

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) όπου είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού καθώς και με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή.
Ο κ. Υπουργός στο πλαίσιο της πρώτης του αυτής επίσκεψης, υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει τους σχεδιασμούς του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Επιπρόσθετα, τόνισε τη σημασία του αθλητισμού και της καλλιέργειας της αθλητικής κουλτούρας σε όλες τις ηλικίες.
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης καλωσόρισε τον Υπουργό Παιδείας  και τον ευχαρίστησε για την πρόθεση του Υπουργείου να είναι συνοδοιπόρος του ΚΟΑ στους σχεδιασμούς και στους στόχους του για τον αθλητισμό. Στη συνέχεια τον ενημέρωσε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Οργανισμό, ενώ με συντομία αναφέρθηκε στις μελλοντικές προτεραιότητες του Οργανισμού.
Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα έχει επιτύχει ο Οργανισμός, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι το ίδιο επιτυχημένα θα είναι και όσα έχει προγραμματίσει ο ΚΟΑ για το εγγύς μέλλον.