14/2/18

Εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου

Εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου
Tο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη, 20/2/2018 μέχρι την Παρασκευή, 23/2/2018, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη γέφυρα Πισσουρίου σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.