7/8/14

Ο Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε συλλυπητήριες επιστολές για τον θάνατο του μέλους της Κ.Σ. ΟΑΣΕ Vladimir Kulakov





Ο Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε συλλυπητήριες επιστολές
 για τον θάνατο του  μέλους της Κ.Σ. ΟΑΣΕ Vladimir Kulakov


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου απέστειλε σήμερα συλλυπητήριες επιστολές στον Πρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Sergey Naryshkin και υπό την ιδιότητά του ως επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), καθώς και στην Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κα Valentina Matviyenko, αναφορικά με τον ξαφνικό θάνατο του μέλους του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, Vladimir Kulakov, στην Κριμαία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει, εξ ονόματος των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και του ιδίου προσωπικά, θερμά συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο ενός εξέχοντος, όπως αναφέρει, μέλους του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, με ουσιαστική συμβολή στην Επιτροπή Πολιτικών θεμάτων και Ασφαλείας της Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ζητά από τους δύο Προέδρους να μεταφέρουν τα αισθήματα συμπάθειας στην οικογένεια του εκλιπόντος, στο Κοινοβούλιο και στον φίλο λαό της Ρωσίας.   

_______________