6/11/13

Εκπαιδευτική Άσκηση της Εθνικής Φρουράς






Την Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική νυκτερινή Άσκηση της Εθνικής Φρουράς με την επωνυμία «ΑΣΤΡΑΠΗ». Η άσκηση θα είναι με πραγματικά πυρά, και θα διεξαχθεί στο Πεδίο Βολής «Κάμπος του Μύλου», στο χωριό Ορούντα.



Την άσκηση θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Παρακαλούμε τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) που θέλουν να καλύψουν την εν λόγω άσκηση, όπως δηλώσουν εκ των προτέρων τα ονόματα των εκπροσώπων τους που θα παραστούν (καθώς και την πολιτική και δημοσιογραφική τους ταυτότητα), μέχρι την Τρίτη, ώρα 11.00π.μ., με ένα από τους πιο κάτω τρόπους:
-       στην ηλεκτρονική διεύθυνση: efysentzou@pio.moi.gov.cy
-       τηλεφωνικώς στους αριθμούς  : 22807641, 592.
Το κάθε Μέσο μπορεί να δηλώσει μέχρι δυο άτομα.
Παρακαλούμε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να είναι στο Παρατηρητήριο ΙΙ ΜΠ (βλ. επισυναπτόμενο χάρτη), τουλάχιστον μέχρι τις 6.30 μ.μ.
Τονίζεται ότι μόνο οι δημοσιογράφοι και τεχνικό προσωπικό που έχουν δηλώσει τα ονόματά τους από προηγουμένως, θα έχουν πρόσβαση στους χώρους της άσκησης.   
Σημειώνεται ότι θα δοθούν στους εκπροσώπους, που θα έρθουν στη νυκτερινή άσκηση, πλάνα (σε ψηφιακή μορφή), και από άλλες φάσεις της άσκησης, που έχουν οπτικογραφηθεί κατά τη διάρκεια της μέρας.

1/11/2013