29/10/13

Δημόσια συζήτηση στη Σωτήρα για την Κοινή Αγροτική Πολιτική


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών διοργανώνουν δημόσια συζήτηση με τίτλο «Η Αναθεωρημένη Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ: Νέες προσεγγίσεις για καινοτομία και ανάπτυξη», σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και της Δήμους Σωτήρας, Παραλιμνίου, Δερύνειας και Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτών 2013.

Η δημόσια συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Σωτήρας.

Κύριοι ομιλητές στη συζήτηση θα είναι ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, η Διευθύντρια του Τμήματος Γεωργίας δρ Ανδρούλα Γεωργίου και ο Συντονιστής Πολιτικής για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιώργος Μαθιουδάκης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αναπληρωτής Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο κα Αλεξάνδρα Ατταλίδου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίζει ο δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Πιερίδης.