14/3/13

Εκδήλωση του Υπουργείου Εμπορίου για την Παγκόσμια Hμέρα Καταναλωτή 14/03/2013

Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαρτίου, θα διοργανώσει εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη, 3 Απριλίου, με θέμα «Καταναλωτή, μάθε τα δικαιώματά σου τώρα».

Η εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσει ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, θα πραγματοποιηθεί στις 4.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το έργο που επιτελεί η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κυρίως όσον αφορά στην ενημέρωση των καταναλωτών και στην εφαρμογή των νομοθεσιών για την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις διοργανώνουν ήδη από την περασμένη Δευτέρα τα Επαρχιακά Γραφεία του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, με τις τελευταίες να πραγματοποιούνται αύριο. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διαλέξεις σε σχολεία και ενημέρωση/πληροφόρηση των καταναλωτών σε υπεραγορές.