2/4/12

Εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ – Παράταση υποβολής αιτήσεων

02/04/2012





Η Γραμματεία Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ γνωστοποιεί ότι έχει προβεί σε δημοσίευση ανακοίνωσης πρόσκλησης για οργανισμούς (π.χ. συνδέσμους επιχειρήσεων, επαγγελματικούς συνδέσμους, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, επιμελητήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.ά.) οι οποίοι ενδιαφέρονται να θέσουν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ, δραστηριότητες όπως συνέδρια, σεμινάρια, εργαστήρια, ημερίδες και άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες, τις οποίες προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν το 2ο εξάμηνο του 2012.

Σε συνέχεια των πιο πάνω, ανακοινώνεται ότι λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, έχει δοθεί παράταση στην ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, η οποία με βάση τα νέα δεδομένα είναι η 30ή Απριλίου 2012.

Λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής, τους γενικούς όρους, καθώς και τον τρόπο χειρισμού των εν δυνάμει εγκεκριμένων εκδηλώσεων εκ μέρους της Προεδρίας αναφέρονται στην Ανακοίνωση «Εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ» που βρίσκεται αναρτημένη στην προσωρινή ιστοσελίδα της Γραμματείας στη διεύθυνση http://www.cy2012eu.gov.cy - Link:Ελληνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο αίτησης που επίσης βρίσκεται αναρτημένο στην πιο πάνω ιστοσελίδα και να το αποστείλουν απευθείας στη Γραμματεία, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κυριάκου Μάτση 56, 1082 Λευκωσία, με την ένδειξη «Εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ». Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη λειτουργό κα Έλενα Σταύρου στο τηλ. 22400135.