5/5/16

ΗΥπουργός Εργασίας προήδρευσε ειδικής συνεδρίας τουΕργατικού Συμβουλευτικού Σώματος

ΗΥπουργός Εργασίας προήδρευσε ειδικής συνεδρίας
τουΕργατικού Συμβουλευτικού Σώματος
μετη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΟΚΕ


Η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου προήδρευσε σήμερα, στο Υπουργείο Εργασίας, ειδικής συνεδρίας του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) κ. Γιώργου Ντάση, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο μετά την εκλογή του.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίας, ο κ. Ντάσης ανέφερε τα ακόλουθα:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να συμμετάσχω σε μια ειδική συνεδρίαση του  ΕργατικούΣυμβουλευτικού Σώματος της Κύπρου και θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα την κα Υπουργό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε φλέγοντα τρέχοντα ζητήματα τόσο μεταξύ μας, όσο και με τους συναδέλφους που συμμετέχουν Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα.

Ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, είναι μεγάλη μου χαρά που επισκέπτομαι επίσημα την Κύπρο. Στη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, θα έχω την ευκαιρία να συνομιλήσω με όλους ουσιαστικά τους κοινωνικούς φορείς. Σήμερα το πρωί, δε, είχα μια εξαιρετική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον κ. Αναστασιάδη.

Αισιοδοξώ ότι, μέσα από αυτές τις επισκέψεις, ενισχύουμε τους δεσμούς με την Κύπρο. Οι προσωπικοί μου δεσμοί με την Κύπρο είναι από πολύ παλιά, αλλά ο στόχος μου είναι να ενισχύσω τους δεσμούς της Κύπρου με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ιδιαίτερα με την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή».