10/5/16

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΙΝΟΠΟΥΛΟΥ


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ «ΒΕΝΖΙΝΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ FOCUS


Το όχημα της Αλληλεγγύης είναι ολοκαίνουριο  με λιγότερες από 100 ημέρες ζωής και διαβεβαιώνουμε τον κύριο Νεοφύτου ότι ο οδηγός του και να οδηγά ξέρει και ουδέποτε θα βάλει βενζίνη με τη βοήθεια της κάθε Focus.

Πολλοί αναρωτιούνται, ειδικά οι επιβάτες, αν ο ίδιος ξέρει να οδηγεί το δικό του πολιτικό όχημα.

Ακόμα αναμένουμε από τον κύριο Αβέρωφ να μας πει τα ανταλλάγματα που δόθηκαν στη Focus. Το ίδιο αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ.

Τον καλούμε μάλιστα να παραδειγματιστεί από την Αλληλεγγύη ώστε να ενισχυθεί η διαφάνεια και να εκλείψουν οι εισφορές διαφόρων επιχειρηματιών – εταιρειών με άγνωστα ανταλλάγματα.

Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Νεοφύτου ότι τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που τον αναγκάζουν να επιτίθεται καθημερινά κατά της Αλληλεγγύης, είναι χαμηλότερα από αυτά που θα αποκαλύψει η κάλπη στις 22 Μαΐου.

Οι θέσεις της Αλληλεγγύης στο Κυπριακό, στην εσωτερική διακυβέρνηση και υπέρ της προστασίας των φτωχών και αδυνάτων, είναι οι ίδιες και σταθερές θέσεις της Ελένης Θεοχάρους για πολλά χρόνια και τις γνωρίζει καλά. Γι αυτό και η Ελένη Θεοχάρους ποτέ δεν ήταν δική του. Ούτε πρώην ούτε νυν ούτε αεί.

Ας μην παραξενεύεται ο κύριος Αβέρωφ που αυτές οι αδύναμες τάξεις του λαού δυσκολεύονται να ταυτιστούν με εκατομμυριούχους πολιτικούς που δηλώνουν ανεπάγγελτοι από το 1999.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ