1/2/16

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας παρέστη σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας
παρέστη σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

 
Χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του Chocolate Winter Festival απηύθυνε την Παρασκευή, 29 Ιανουάριου, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη. Τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Α’ Δημοτικής Αγοράς Λεμεσού, ενίσχυσαν τα προγράμματα του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Το Κέντρο προσφέρει εδώ και 27 χρόνια από την ίδρυσή του, όπως τόνισε η κα Αναστασιάδη, πολύτιμες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν στα νεογνά και τις εγκύους της Κύπρου.

Επιπρόσθετα, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας απηύθυνε χαιρετισμό στην επετειακή εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016, στο Κινηματοθέατρο «Παλλάς» στη Λευκωσία. «Τιμούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων, η κα Αναστασιάδη, «τα 85 χρόνια της μεγάλης προσφοράς του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου, ένα φάρο φιλοπατρίας και αγάπης προς την Αμμόχωστο, τους ανθρώπους της και την ευρύτερη κοινωνία».

Στις 17 Ιανουαρίου, η κα Αναστασιάδη απηύθυνε χαιρετισμό σε παράσταση ακροβατικής ομάδας παιδιών από τη Δανία, η οποία διοργανώθηκε από το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, το οποίο προσέφερε ένα πολύ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων ειδικά για παιδιά από μη προνομιούχες οικογένειες, σε συνεργασία με το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Στις 16 Ιανουαρίου, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιττας του Ταμείου Ευημερίας, του προσωπικού και των παιδιών της Σχολής Τυφλών. Σε χαιρετισμό της, εξέφρασε την ευαρέσκεια και την εκτίμησή της για το έργο που επιτελείται και ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό για τη νέα χρονιά.

Τέλος, στις 12 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου, η κα Αναστασιάδη καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Φιλανθρωπικού και Ιεραποστολικού Ομίλου «Απόστολος Βαρνάβας», ο οποίος ιδρύθηκε από τον μακαριστό Καθηγούμενο της κατεχόμενης Μονής Γέροντα Γαβριήλ, στο πλαίσιο του μεγάλου ιεραποστολικού και πνευματικού του έργου. Στον χαιρετισμό της, η κα. Αναστασιάδη συνεχάρη τα μέλη του Ομίλου και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τα φιλανθρωπικό τους έργο.

----------------------

1/2/2016