20/1/16

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη


Η σκευωρία έχει αποδειχθεί πλήρως μπροστά στα μάτια της κοινωνίας

«Από εσένα θέλουν την οντζιάν που να βαρεί το ζύγι για να είναι σίγουροι ότι εννα τους καταδικάσουν και να σε αφείκουν πόξω μάρτυρα… με τούντον τρόπο ο Νίκος ο Λίλλης μεινίσκει κατηγορούμενος στη δίκη με τους αστυνομικούς. Τζείνην στέλλουμεν την στις ελληνικές καλένδες» (ηχογραφημένες συνομιλίες Νίκου Λίλλη με το δικηγόρο του).
Με την χθεσινή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ολοκληρώθηκε η υπόθεση της Δρομολαξιάς, όπως αυτή είχε μεθοδευτεί. Οι κατηγορίες και η καταδίκη των δυο αστυνομικών, που έχουν ισχυρές πλάτες εντός Συναγερμού και Κυβέρνησης, έπεσε στα μαλακά όπως αναμενόταν. Ακόμη χειρότερα, ο ίδιος ο Νίκος Λίλλης δεν συμπεριλήφθηκε καν σε κατηγορητήριο. Σήμερα, που τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις ηχογραφημένες συνομιλίες έχουν επιβεβαιωθεί από τις εξελίξεις, αναμένουμε ότι κάποιοι θα λογοδοτήσουν. Η σκευωρία, για την οποία το ΑΚΕΛ μίλησε από την πρώτη στιγμή, έχει αποδειχθεί πλήρως μπροστά στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας.  Το εμφανιζόμενο στις ηχογραφημένες συνομιλίες  ως το κεντρικό πρόσωπο της σκευωρίας σε βάρος του ΑΚΕΛ, Ρίκκος Ερωτόκριτου, καθαιρέθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο ως «ανίκανος  και ακατάλληλος» Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και σήμερα είναι κατηγορούμενος και δικάζεται για σοβαρά ποινικά αδικήματα.
Διερωτόμαστε αν έστω και τώρα, όλοι όσοι διέψευδαν και απαξίωναν το ΑΚΕΛ όταν εμείς καταγγέλλαμε τη σκευωρία, θα βρουν τη δύναμη να τοποθετηθούν ή αν θα συνεχιστεί η συνωμοσία της σιωπής γύρω από όσα σκανδαλώδη έχουν αναδειχθεί;
20/1/2016