6/5/15

Επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιάννάκη Λ. Ομήρου στη Λεμεσό

Επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων
κ. Γιάννάκη Λ. Ομήρου στη Λεμεσό


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου επισκέφθηκε σήμερα τη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολεμιδιών, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα του Δήμου, με κυριότερα, την επίσπευση των διαδικασιών καθαρισμού του οικισμού Βερεγγάρια και την αξιοποίησή του προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, καθώς και τη μετακίνηση της κτηνοτροφικής περιοχής σε τόπο που έχει επιλεγεί και δεν προκαλεί καμιά οχληρία. Ο Πρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα προβεί σε όλα τα αναγκαία διαβήματα προς τους αρμόδιους φορείς για τη δρομολόγηση διαδικασιών επίλυσης των προβλημάτων.

Ο κ. Ομήρου είχε επίσης συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αθανάσιο, τον οποίο συνεχάρη για το πνευματικό και το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Λεμεσού με την καθημερινή σίτιση χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Βουλής παρακάθισε σε σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΛ, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συμπρωτεύουσα, με κυριότερο την έντονη αντίδραση στην προτεινόμενη Πρόταση Νόμου για το ωράριο των καταστημάτων.