3/2/15

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κόμματος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε
τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κόμματος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε απόψε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩΚΟ).
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ κ. Δημήτρης Συλλούρης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «είχαμε μια καλά προετοιμασμένη, και εξ ου και ήταν και παραγωγική, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης με συγκεκριμένες εισηγήσεις και προτάσεις από μέρους του Ευρωπαϊκού Κόμματος.
Τα ζητήματα αυτά είναι η οικονομία, το πλαίσιο αφερεγγυότητας, η αναγκαία μεταρρύθμιση του κράτους, τα θέματα της εργοδότησης των νέων, τα θέματα της μετανάστευσης, της αξιοποίησης της ενέργειας, της απλοποίησης των διαδικασιών, της προσέλκυσης ξένων επενδυτών και τα θέματα, φυσικά, της λειτουργίας επιτέλους των τραπεζών».
Πρόσθεσε ότι «θεωρώ πως αυτή η πρωτοβουλία μας θα δημιουργήσει μια νέα δυναμική, ώστε να αρχίσουμε να φέρνουμε αποτελέσματα και να επέλθει και η ανάπτυξη και η επανεκκίνηση της οικονομίας».