16/11/14

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κώστα Καδή

Δευτέρα, 17/11/2014
2.30 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις για το θέμα των αντικαταστατών εκπαιδευτικών.
5 μ.μ.: Θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης με θέμα «Βιομηχανικός Σχεδιασμός και Καινοτομία», στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας (χώρος αναχωρήσεων).
Τρίτη, 18/11/2014
9 π.μ.: Θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Ιωάννη Ανδριανό, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
2 μ.μ.: Θα τελέσει τα εγκαίνια του Περιβαλλοντικού Κέντρου στο Ακρωτήρι μαζί με τον Υπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.
7 μ.μ.: Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου για τον Ιερό Ναό Εκκλησίας της Φανερωμένης, στο Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στην Αρχιεπισκοπή.
Τετάρτη, 19/11/2014
3 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με εκπροσώπους των κομμάτων για να τους παρουσιάσει και παραδώσει τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος.
Πέμπτη, 20/11/2014
7 μ.μ.: Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή βράβευσης ατόμων με απώλεια ακοής, στη Σχολή Κωφών, στη Μακεδονίτισσα.
7.30 μ.μ.: Θα παραστεί στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Δικαιωμάτων των Παιδιών, στην Πύλη Αμμοχώστου.
Παρασκευή, 21/11/2014
10 π.μ.: Θα έχει συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με τις Συνομοσπονδίες Γονέων όλων των βαθμίδων για να τους παρουσιάσει και παραδώσει τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος.
2 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΣΕΜ, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
2.30 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΦΕΝ και της ΠΣΕΜ για να τους παρουσιάσει και παραδώσει τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος.
6 μ.μ.: Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση για τον λαογράφο-εκπαιδευτικό Σώζο Τόμπολη, στο Παγκύπριο Γυμνάσιο.
7 μ.μ.: Θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης της Τράπεζας Κύπρου, στο Πολιτιστικό Ίδρυμά της στη Φανερωμένη, στη Λευκωσία.
8.30 μ.μ.: Θα απευθύνει χαιρετισμό στη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Σάββατο, 22/11/2014
10.30 π.μ.: Θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στη Λευκωσία.
7 μ.μ.: Θα τελέσει τα εγκαίνια του Αρμενικού Κέντρου Παιδικής Φροντίδας «ΝΑΝΟΡ», στη Λευκωσία.
__________________
16 Νοεμβρίου, 2014