29/9/14

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο
και αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Συλλούρη και αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩΚΟ). Ο κ. Υπουργός στη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του κόμματος, συνοδευόταν από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε πως κατά τη συνάντηση, η οποία, όπως είπε, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που έχει με τα πολιτικά κόμματα, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρόεδρο αλλά και τα στελέχη του Ευρωπαϊκού Κόμματος «για τις πολιτικές, τις πρωτοβουλίες και βεβαίως όλο το φάσμα των προτάσεων μας όσον αφορά στα θέματα της Άμυνας».

«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική και χρήσιμη συνάντηση, κατά την οποία είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε απόψεις, σκέψεις και εισηγήσεις», συμπλήρωσε.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Συλλούρης ευχαρίστησε τον Υπουργό και το επιτελείο του για τη λεπτομερή ενημέρωση αναφορικά με την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Εθνική Φρουρά, αλλά και για τους νέους σχεδιασμούς που αφορούν στην αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας της Εθνικής Φρουράς.

_________________