12/9/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


  1. Εργασίες στο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/9/2014 - 10/10/2014, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 4μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού - Πλατρών, παρά το χωριό Άλασσα, μήκους 1200 μέτρων περίπου, θα εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 150μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

  1. Εργασίες σε τμήμα του παρακαμπτηρίου δρόμου Λεμεσού

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 14/9/2014 μεταξύ των ωρών 7π.μ. – 4 μ.μ.στο τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου, θα εκτελούνται εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κάθε λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά με ολιγόλεπτες διακοπές, όχι μεγαλύτερες των 5 λεπτών.

  1. Κλειστό τμήμα της γέφυρας Πολεμιδιών-Λιμανιού

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 15/9/2014 μέχρι την Τετάρτη 17/9/2014 από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. τμήμα της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας της γέφυρας Πολεμιδιών - Λιμανιού μήκους 200 μέτρων περίπου, με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, θα είναι κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης της Γέφυρας.



  1. Εργασίες στο δρόμο Πέρα-Πεδί-Κοιλανίου

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/9/2014 - 31/10/2014, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 4 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, σε τμήμα του δρόμου Πέρα Πεδί - Κοιλάνι παρά την εκκλησία Αγίας Μαύρης, μήκους 1250μ. περίπου, θα εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 140μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείρισή της στη διπλανή λωρίδα με το σύστημα STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

________________

12 Σεπτεμβρίου, 2014