18/7/14

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Πρόεδρου της Δημοκρατίας
 κ. Νίκου Αναστασιάδη

Σάββατο, 19/7/2014


9 π.μ.            Θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεων των ψυχών των πεσόντων Αξιωματικών και οπλιτών της ΕΛΔΥΚ κατά την τουρκική εισβολή του 1974 και δέηση υπέρ υγείας και ανευρέσεως των αγνοουμένων της, στο στρατόπεδο Αντ/γου Σταυριανάκου, στη Μαλούντα.

8 μ.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων στο Πανόραμα Αγνοουμένων στον Κόρνο.

Στη συνέχεια θα επιδώσει τιμητικές πλακέτες στην «Πανελλήνια Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων κατά την κυπριακή τραγωδία» και στον «Σύλλογο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα οικογενειών Πεσόντων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας».


Κυριακή, 20/7/2014  

8 π.μ.           Θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώνει το ΓΕΕΦ και το Υπουργείο Άμυνας για τους πεσόντες κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής, στον Τύμβο Μακεδονίτισσας

10 π.μ.          Θα καταθέσει στεφάνι στο επίσημο μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή, στην εκκλησία Φανερωμένη στη Λευκωσία.  

9 μ.μ.           θα τελέσει, στην παρουσία των αρχηγών των κομμάτων, τα αποκαλυπτήρια του Θυρεού, στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής.

Δευτέρα, 21/7/2014

8.30 π.μ.       Θα δεχθεί την Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Μαρία Κόλια Τσαρουχά.

11.00 π.μ.    Θα δεχθεί τα μέλη του Hudson Institute κ.κ. Seth Cropsey και George Papadopoulos .
 
12 μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εξαγγελία της δωρεάς προς την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον κ. Νίκο Σιακόλα, στο Κτήριο Διοίκησης στην Πανεπιστημιούπολη.

7 μ.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση Μνήμης και Τιμής προς τους Αγνοούμενους κατά την τουρκική εισβολή του 1974 και τις οικογένειές τους, στο Προεδρικό Μέγαρο.

____________
18 Ιουλίου, 2014