3/1/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων





Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.            Εργασίες αναβάθμισης της Γέφυρας Μαρί


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη  8 Ιανουαρίου  και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά το χωριό Μαρί, θα εκτελούνται προκαταρκτικές εργασίες στα πλαίσια αναβάθμισης/αντικατάστασης των παραπέτων της Γέφυρας Μαρί.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 4χλμ. περίπου, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη πλευρά του αυτοκινητόδρομου η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.


2.          Κλειστό τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή στο Παλιομέτοχο

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 7/1/2014 - 5/2/2014, τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή στο Παλιομέτοχο, από τη συμβολή της με την οδό Αντώνη Δεσπότη μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, θα είναι κλειστό λόγω εργασιών εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται δια μέσου της Λεωφόρου Μακαρίου και Αντώνη Δεσπότη.  Θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις για διευκόλυνση της πρόσβασης στους περιοίκους.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

________________

3 Ιανουαρίου, 2014