9/12/13

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων





Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού


To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού μήκους 500μ. περίπου με κατεύθυνση τη Λεμεσό μετά την έξοδο προς Κοφίνου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 4χλμ. περίπου θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται  στην αντίθετη πλευρά η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Η είσοδος από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Κοφίνου προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας–Λεμεσού.
____________

2. Εργασίες κατασκευής υπερυψωμένης συμβολής στο Μιτσερό

To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 8 π.μ. μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου με τις οδούς Κρύου Νερού και Πέτρου Γεωργίου στο Μιτσερό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται εκ περιτροπής στην εκάστοτε ανοικτή λωρίδα της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
___________

9 Ιανουαρίου, 2013