31/5/13

Τετραήμερη επίσκεψη αντιπροσωπίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Τζακάρτα 31/05/2013

Αντιπροσωπία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταβαίνει αύριο στην Τζακάρτα για τετραήμερη επίσκεψη, μετά από σχετική πρόσκληση της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ινδονησίας. Την αντιπροσωπία αποτελούν ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και το Μέλος της κ. Χρίστος Μέσης. Τους συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής κα Χριστιάνα Σολομωνίδου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπία θα γίνει δεκτή από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ινδονησιακού Κοινοβουλίου κ. Pramana Anung Wibawa και από τον Πρόεδρο της Λαϊκής Συμβουλευτικής Συνέλευσης της χώρας κ. Taufiq Kiemas, ενώ αναμένεται να έχει συναντήσεις και με μέλη της Κυβέρνησης. Περαιτέρω, η αντιπροσωπία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διακοινοβουλευτικής Συνεργασίας και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ινδονησίας δρα Surahman Hidayat και κ. Mahfudz Siddiq αντίστοιχα, καθώς και με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Περιφερειακών Εκπροσώπων της χώρας κ. Irman Gusman.