25/4/13

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων


25/04/13

    Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου προέβη σε δηλώσεις μετά το πέρας των συναντήσεων που είχε σήμερα στο Υπουργείο με τον ΠΑΣΥΚΑ, την ΟΣΙΚΑ και τον ACTA.


Η κ. Αιμιλιανίδου δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχαμε διάφορες συναντήσεις με οργανωμένους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας με στόχο να επεξηγήσουμε το Σχέδιο που έχει καταρτιστεί και πρόκειται να προκηρυχθεί τη Δευτέρα». Η κ. Υπουργός πρόσθεσε ότι στόχος της συνάντησης με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ήταν η επέκταση του Σχεδίου που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και σε θέματα που αφορούν τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις επιχειρήσεις τουριστικών μεταφορών. Καταλήγοντας, η κ. Αιμιλιανίδου ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την ανταπόκρισή του και ανακοίνωσε ότι ο Σύνδεσμος αναμένει ότι θα εργοδοτηθούν 500 άτομα στα τουριστικά γραφεία και τις τουριστικές μεταφορές.
   
    O Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA), Γιάννης Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων γιατί πρώτη φορά συμπεριλαμβάνονται τα τουριστικά γραφεία και οι τουριστικές μεταφορές σε Σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

……………………………………………………