23/8/12

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 23/08/2012

1. Εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, από τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη μέχρι τον κυκλικό κόμβο «METRO» και στο τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, από τα φώτα τροχαίας «Γαβριηλίδη» μέχρι τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη».

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μ. περίπου η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας).
2. Εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου μέχρι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λευκωσίας, ως ακολούθως:
· Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και την Τρίτη 28 Αυγούστου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.
· Από την Τετάρτη 29 Αυγούστου μέχρι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας «Καλησπέρα» μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου, διαδοχικά και στις δυο κατευθύνσεις.
· Από την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς, από τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα «CINEPLEX») μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, διαδοχικά και στις δυο κατευθύνσεις.
Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μ. περίπου η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.