20/12/12

Τροποποιημένος κατάλογος ιδιόκτητων περιοχής αναδασμού στο Πολέμι 20/12/2012

Το Τμήμα Αναδασμού ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 7(1) της περί Αναδασμού Νομοθεσίας, δημοσιεύθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στo καφενείο του κ. Αντώνη Ευσταθίου Αντωνίου, στην κοινότητα Πολέμι, ο τροποποιημένος κατάλογος ιδιοκτητών της περιοχής αναδασμού Πολεμίου καθώς και συμπληρωματικός κατάλογος ιδιοκτητών, μαζί με κτηματικό σχέδιο στο οποίο φαίνεται η επηρεαζόμενη περιοχή.
Τα πιο πάνω έγγραφα θα παραμείνουν δημοσιευμένα για είκοσι μια (21) ημέρες, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013.
Προτρέπονται οι ιδιοκτήτες που υπέβαλαν κατά την πρώτη δημοσίευση γραπτή ένσταση, να επιθεωρήσουν τον τροποποιημένο κατάλογο, (οι τροποποιήσεις αυτές, που έγιναν από τον Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, φαίνονται στον κατάλογο με κόκκινο μελάνι). Οι ιδιοκτήτες που δεν ικανοποιούνται από την απόφαση αυτή μπορούν, στο χρονικό διάστημα των είκοσι ενός (21) ημερών, να την εφεσιβάλουν στο δικαστήριο.
Επιπλέον, η δημοσίευση αφορά σε συμπληρωματικό κατάλογο ιδιοκτητών για τεμάχια που προστέθηκαν στην περιοχή αναδασμού Πολεμίου. Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να επιθεωρήσουν τον συμπληρωματικό κατάλογο και αν δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο του μπορο
ύν να υποβάλουν ένσταση, στο χρονικό διάστημα των είκοσι ενός (21) ημερών, στον Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας στη διεύθυνση:
Επαρχιακό Γραφείο Αναδασμού Πάφου, Νέα Κυβερνητικά Γραφεία Πάφου, Τ.Θ. 62228, 8062 Πάφος
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Επαρχιακό Γραφείο Αναδασμού Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26804400, στον αριθμό φαξ 26306294 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: lcdpafos@lcd.moa.gov.cy.
Επιπρόσθετα για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, υπάλληλοι του Επαρχιακού Γραφείου Αναδασμού θα βρίσκονται περιοδικά στο χωριό Πολέμι στον χώρο της δημοσίευσης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.