4/9/12

Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου 04/09/2012

Άρχισαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2012 – 2013


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εδώ και δύο χρόνια υλοποιεί με επιτυχία το συγχρηματοδοτούμενο έργο «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου» το οποίο παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε ξενόγλωσσους κατοίκους της χώρας μας.


Οι εγγραφές για το πρόγραμμα άρχισαν στις 3 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν μόνο ταχυδρομικώς ή διά χειρός στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία των Επιμορφωτικών Κέντρων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (παρ. βλ. πίνακα) τα ακόλουθα έντυπα:
1. Αίτηση Εγγραφής
2. Ατομικό Δελτίο
3. Υπεύθυνη Δήλωση
4. Αντίγραφο της Κίτρινης Κάρτας (Yellow Slip) για πολίτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ροζ Κάρτα (Pink Slip) για πολίτες τρίτων χωρών.


Για τα έντυπα 1, 2 και 3 και για επιπρόσθετες πληροφορίες για το «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Μονάδας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στο www.ekt.org.cy.