8/4/20

Καταληκτική τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά τη συνέντευξη Τύπου

Καταληκτική τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά τη συνέντευξη Τύπου με αρμόδιους Υπουργούς αναφορικά με τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
Λεπτομέρειες των σχεδίων που έχουν εγκριθεί σήμερα θα δοθούν μέσα από συνεντεύξεις της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και μέσω ενός ενημερωτικού δελτίου το οποίο θα συμβάλει και θα βοηθήσει τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους μικρομεσαίους, αλλά και τις επιχειρήσεις, ευρύτερα, στο να γνωρίζουν πώς ακριβώς θα πρέπει να ενεργήσουν, προκειμένου να τύχουν των ευεργετημάτων που αποφάσισε η Κυβέρνηση, στην προσπάθεια της να ενισχύσει τις δυνατότητες, το συντομότερο δυνατόν, επανεκκίνησης της οικονομίας μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, αλλά βεβαίως και προστασίας των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους.
Είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες των ημερών θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε ακόμα περισσότερο και να υλοποιήσουμε τα μέτρα, τα οποία στόχο έχουν να προστατεύσουν την υγεία του λαού, την οικονομία του τόπου, τους εργαζόμενους, τις ευάλωτες ομάδες.
Έκκληση και πάλι. Δεν έχει τερματιστεί η κρίση. Δυστυχώς, είμαστε ακόμα στα χαρακώματα και αγωνιζόμαστε. Παραμείνετε σε αυτά αν θέλετε να κερδίσουμε, και το θέλουμε.
Και είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.