4/8/16

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ με τον Σύνδεσμο Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ
με τον Σύνδεσμο Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας


Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελούμενη από το βουλευτή και Εκπρόσωπο Tύπου Στέφανο Στεφάνου και τον Σταύρο Ευαγόρου, Επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών Μελετών είχε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας.
Βασικό αίτημα του Συνδέσμου είναι η υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για καταβολή πρόσθετης αποζημίωσης των κουρεμένων Ταμείων Προνοίας.
Εκ μέρους των εκπροσώπων του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου διαβεβαίωσε το Σύνδεσμο για την στήριξη του Κόμματος στο δίκαιο αυτό αίτημα. Προς τούτο ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον περασμένο Μάιο. Πρόσθεσε, επίσης, ότι παρόμοιες ρυθμίσεις το ΑΚΕΛ απαιτεί να γίνουν για όλα ανεξαιρέτως τα κουρεμένα Ταμεία Προνοίας των εργαζομένων.
Παράλληλα το ΑΚΕΛ θα αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες μέσω της Βουλής και προς την κατεύθυνση της Κυβέρνησης με στόχο την υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για σταδιακή καταβολή της πρόσθετης αποζημίωσης (22,5%) των κουρεμένων Ταμείων Προνοίας των εργαζομένων.
04/08/2016