24/3/16

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας με το ψηφοδέλτιο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, είναι αποτέλεσμα σοβαρού προβληματισμού ο οποίος βασίστηκε σε συγκεκριμένους πυλώνες και παράγοντες, όπως η εμπιστοσύνη που μου εμπνέει η Ηγέτιδα του Κινήματος, Δρ. Ελένη Θεοχάρους και η συνέπεια με την οποία υποστηρίζει εδώ και δεκαετίες τις βασικές της αρχές και αξίες, τόσο σε ότι αφορά στην Κύπρο μας αλλά και στο Διεθνή πολιτικό-κοινωνικό χώρο.
Πέραν τούτου, ένας άλλος ουσιαστικός παράγοντας που με ώθησε να αναμειχθώ έμπρακτα στα κοινά είναι και η παρατήρησή μου ότι ένας από τους κύριους λόγους που η πολιτικό-κομματική ζωή του τόπου έχει φθαρεί σε βάθος είναι η τάση και η νοοτροπία μας σαν Κύπριοι πολίτες, να μεμψιμοιρούμε άνευ ουσίας και ταυτόχρονα να απέχουμε από τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογικών αναμετρήσεων, επιτρέποντας έτσι την επικίνδυνη αλλοίωση των εκάστοτε εκλογικών αποτελεσμάτων.
 
Ως εκ τούτου έλαβα την τελική μου απόφαση όπως αγωνιστώ τόσο για την εξυγίανση, ανοικοδόμηση και εκσυγχρονισμό της Κύπρου μας όσο και για μια δίκαιη, μη ρατσιστική λύση του Κυπριακού προβλήματος βασισμένη στις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οραματίστηκε ο
Charles De Gaulle ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΤΟΓΑΝ!

Κώστας Τσαγγαρίδης
«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας