31/3/16

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως στην Κύπρο

  • Σε επιχειρηματικό δείπνο στη Λευκωσία

Σε επιχειρηματικό δείπνο στη Λευκωσία θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος κ. Werner Hoyer και ο Αντιπρόεδρος κ. Jonathan Taylor της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως.

Το επιχειρηματικό δείπνο διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λευκωσίας και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 στις 20:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Hilton.

Ομιλητής στο δείπνο θα είναι o Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Αναπτύξεως, κ. Werner Hoyer και θα αναπτύξει το θέμα «Reforming Cyprus Economy and Investment Opportunities: The role of the European Investment Bank»

Όπως είναι γνωστό η Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων έχει παραχωρήσει το συνολικό ποσό των 500 εκατομμυρίων Ευρώ το οποίο διατέθηκε στις τράπεζες για χρηματοδότηση σε μικρομεσαίες και μεσαίας κεφαλαιοποίησης εταιρείες.
Στο δείπνο θα παραστεί ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου και άλλοι αξιωματούχοι του κράτους, καθώς και επιχειρηματίες – μέλη του ΕΒΕ Λευκωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΒΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-889600 ή στο email ncci@ccci.org.cy για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχή.

Το επιχειρηματικό δείπνο χορηγούν η Ελληνική Τράπεζα, η PWC, η KPMG, η DELOITTE και η EY.