16/3/16

Δυνατή Νεολαία ΕΔΕΚ, σημαίνει ισχυρή ΕΔΕΚ, πανίσχυρη Κύπρος!

Δυνατή Νεολαία ΕΔΕΚ, σημαίνει ισχυρή ΕΔΕΚ, πανίσχυρη Κύπρος!


Ο Σταύρος Χατζησάββας Αριστίνδην Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου ΕΔΕΚ, πραγματοποίησε επίσκεψη στα Κεντρικά Γραφεία της Νεολαίας ΕΔΕΚ. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια συνάντησης που ζήτησε ο Σταύρος Χατζησάββας με την ηγεσία της Νεολαίας ΕΔΕΚ Στέφανη Ανδρέου Πρόεδρος, Παναγιώτης Ευαγγελίδης Γραμματέας και Νικόλας Σολομού Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, για μια πρώτη γνωριμία, ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων και προβληματισμών για διάφορα θέματα που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και την νέα γενιά.

Είναι ευχάριστο, να υπάρχει ένας υγιής και εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στους νέους και ακόμα πιο ευχάριστο όταν υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πάρα πολλούς άξονες δράσης. Η ηγεσία της Νεολαίας ΕΔΕΚ παρουσίασε τους άξονες δράσης της, καθώς επίσης και τις στοχευμένες ενέργειες της, σε διάφορα ζητήματα που αφορούν π.χ. τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο, θεματικές όπως την ιατρική κάνναβη, την ενημέρωση των νέων σε θέματα που αφορούν το κάπνισμα, την υγεία, τον ρατσισμό κ.α.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Νεολαία ΕΔΕΚ συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στην κυπριακή κοινωνία αφού κυκλοφορεί το περιοδικό Σφεντόνα καθώς επίσης και την ηλεκτρονική έκδοση Σοσιαλιστής.

Ο Σταύρος Χατζησάββας δήλωσε ότι δυνατή Νεολαία ΕΔΕΚ σημαίνει ισχυρή ΕΔΕΚ, πανίσχυρη Κύπρος και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε από κοινού αγώνες κόντρα στους ανέμους των καιρών.

Σταύρος Χατζησάββας (ΒΑ & ΜΑ) Ειδικός σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Αριστίνδην Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου ΕΔΕΚ




Ομάδα Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας

Με οικολογικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Χατζησάββας (BA & MA)
Ειδικός σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής