28/3/16

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας
με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,

στις 29 Μαρτίου 2016 , στην Λευκωσία

Πληροφορούνται τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz στις 29 Μαρτίου, το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ότι θα πρέπει να εισέλθουν στο χώρο του Προεδρικού όχι αργότερα από τις 9 το πρωί.  

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα, για να εξασφαλίσουν είσοδο.
Σημειώνεται ότι η τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Schulz , στο γραφείο του Προέδρου Αναστασιάδη, θα γίνει από pool ΜΜΕ.

Κατά τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Schulz , μετά τη συνάντησή τους, θα μπορούν να εισέλθουν στην αίθουσα της διάσκεψης Τύπου όλοι οι δημοσιογράφοι. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τεχνικό προσωπικό, οι δηλώσεις θα καλυφθούν και πάλι από pool ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις των δύο Προέδρων θα γίνουν στην αγγλική με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και δεν θα γίνουν δεκτές ερωτήσεις.  

_____________
28/3/2016