16/10/14

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κ. Καδής συναντήθηκε με εκπρόσωπο του αθλητικού σωματείου «Δόξα Θ.Ο.Ι.» Κατωκοπιάς



Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κ. Καδής συναντήθηκε
με εκπρόσωπο του αθλητικού σωματείου «Δόξα Θ.Ο.Ι.» Κατωκοπιάς


Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστας Καδής συναντήθηκε χθες με τον εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου «Δόξα Θ.Ο.Ι» Κατωκοπιάς κ. Νίκο Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου της κατεχόμενης Κοινότητας Κατωκοπιάς προσέφερε στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού αντίτυπο του επετειακού λευκώματος του ιστορικού Σωματείου Κατωκοπιάς, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 60 χρόνια της δημιουργικής ύπαρξης του Σωματείου.

Το Σωματείο, αν και βρίσκεται στην προσφυγιά, συνεχίζει την πλούσια και πολυποίκιλη παρουσία του στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού. Αξιοσημείωτη δε είναι η εθνική και κοινωνική δράση και συνεισφορά του.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κωνσταντίνου, τόσο για το επετειακό λεύκωμα, όσο για τη συμβολή του Σωματείου στη διατήρηση της μνήμης της κατεχόμενης γης μας.

-------------------