23/9/14

Συνάντηση του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ με εταίρους που συμμετέχουν στο έργο «Rethink-Reduce-Reuse-Recycle»



Συνάντηση του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ με εταίρους που συμμετέχουν στο έργο «Rethink-Reduce-Reuse-Recycle»


Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη θα παρευρεθεί σε συνάντηση, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάπτυξη της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τη Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση των Απορριμμάτων στα πλαίσια του έργου «Rethink-Reduce-Reuse-Recycle». Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι διάρκειας 34 μηνών.

Το έργο υλοποιείται από ομάδα εταίρων με επικεφαλής το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και συμμετέχοντες το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Green Dot Κύπρου, τη Fost Plus Βελγίου, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ως υποστηρικτές η Επίτροπος Περιβάλλοντος και η Ένωση Δήμων.

Στόχος της διαβούλευσης είναι η ενημέρωση για τις δράσεις και τους στόχους του προγράμματος αλλά κυρίως η καταγραφή των απόψεων σχετικά με την καλύτερη προώθηση της μείωσης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης των αποβλήτων γενικά και ειδικά στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΕΒΕ στον 1ο όροφο.

---------------------